In 2013 startte ik met maatschappelijk werk opgevolgd door een studiejaar psychologie. Door mijn interesse in mensen en nieuwsgierigheid vond ik de studies boeiend, maar miste ik de creativiteit. In 2015 werd ik toegelaten bij Audiovisuele Media aan de HKU, waar ik in 2019 afstudeerde als documentairemaker. 
De tweedejaars documentaire Levenskunst (2018), die ik samen met twee studiegenoten maakte, werd geselecteerd voor het Go Ahead programma van Go Short. In mijn derde studiejaar liep ik stage in programma-ontwikkeling bij tv producent Zodiak Nederland. Daarnaast verbleef ik drie maanden in Oeganda om Colours of Kampala (2018) te maken. Mijn afstudeerdocumentaire De Prins op het Grijze Paard (2019) gaat over het ideaalbeeld versus de realiteit in de liefde onder millennials. Hierin ga ik op zoek naar in hoeverre het helpt om vast te houden aan je romantische verlangens gebaseerd op social media en films. Naast het studeren was ik actief als junior copywriter, script-continuïteit, junior verslaggever en redacteur.
In mijn documentaires komen een sterke sfeer, open interviews, maatschappelijke onderwerpen en een empathische blik naar boven. Het rakende en de diepgang wil ik vermengen met een luchtigheid en herkenbaarheid. Onderwerpen waar ik graag over maak zijn de huidige generatie, zoektocht naar geluk, liefde en social media. 

Momenteel werk ik als freelancer in tekstschrijven en heb ik een werkervaringsplek als documentairemaker bij docwerk.tv. Eind december zullen diverse items op NPO 2 Extra worden uitgezonden. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van nieuwe plannen.