Met een achtergrond in de psychologie studeerde ik in 2019 af als documentairemaker aan de HKU. Momenteel ben ik werkzaam als regisseur, redacteur en researcher in de film, televisie en branded content.
Tijdens mijn studie kwam mijn tweedejaars documentaire LEVENSKUNST op het Go Short - International Short Film Festival in het Go Ahead programma. In mijn derde jaar liep ik stage in programma-ontwikkeling bij Zodiak Nederland en ging ik naar Oeganda om een documentaire te maken. Daarnaast werkte ik voor diverse opdrachtgevers als tekstschrijver en copywriter.

Na mijn studie heb ik vijf korte documentaire-items gemaakt voor het NTR-programma Art Department (2020) op de werkervaringsplek Docwerk bij Van Osch Films. In mei 2021 won ik de Gelderland Film Pitch 3 met mijn filmplan SYNCHROON. Deze documentaire gaat in april '22 in première op het Go Short - International Short Film Festival Nijmegen. Eind 2021 werkte ik als regisseur en redacteur voor het documentair NTR-programma NEW GENERATION. Voor aflevering 1 (muzikant: Fenne Scholte, regie: Hannah van Tassel) deed ik de redactie - uitzending 16 februari om 22:30. Voor aflevering 4 (muzikant: Anne Eding) deed ik de redactie, regie en montage - uitzending 9 maart om 22:30.
Voor mijn CV, zie HIER.
Back to Top